Durf jij de uitdaging aan?

Na de drukke decembermaanden komt iedereen weer in rustiger vaarwater. Vol goede voornemens. Vaak zit daar ook wel een voornemen bij om iets met een gezondere levensstijl te gaan doen. Maar hoe?
Slim Gezond Gewicht gaat met jou de uitdaging aan om de eerste stap naar een andere, Slimmere levensstijl te zetten. In de vorm van 4 weken eten zonder geraffineerde suikers, alcohol en kunstmatige E-nummers. In deze 4 weken word je je bewust wat het weglaten van verkeerde voedingsstoffen en het eten van de juiste voedingsstoffen voor je lijf betekent. Deze 4 weken kunnen voor jou de opstap zijn naar dat andere eetpatroon en je op weg helpen naar die levensstijl die je uiteindelijk een gezond gewicht zal opleveren.

Wat gaan we precies doen?
Je gaat aan het begin van de 4 weken op de weegschaal en je wordt gemeten. Tijdens deze sessie krijg je van mij ook je cursusmap met de eerste challenge-tekst, je eerste weekmenu en de uitwerking hiervan met bijbehorende recepten. De drie weken daarna vul ik deze info aan via de mail met nieuwe challenge-teksten en menu’s. Verder zijn er relevante artikelen e.d. die je ook via de mail toegestuurd krijgt. Alle info kun je verzamelen in je cursusmap zodat je alles rustig kunt nalezen. Aan het eind van de challenge gaan we nog een keertje op de weegschaal om te kijken wat alleen al het kiezen voor een suikervrij bestaan met je doet. Uitdaging! Tijdens deze 4 weken ben ik via de mail je coach. Je kunt me vragen stellen, peptalk aanvragen.. Alles wat nodig is om je te ondersteunen.

Waar gaan we dit doen?

In Ommen:
locatie Varsenerhof
1e weegmoment za 07 januari om 14.00 uur
2e weegmoment za 04 februari om 14.00 uur

In Zwolle:
studio Pilates Zwolle
1e weegmoment di 17 januari om 20.00 uur
2e weegmoment di 14 februari om 20.00 uur

In Dalfsen:
Welsummerweg 33
1e weegmoment vr 13 januari om 11.15 uur
2e weegmoment vr 17 februari om 11.15 uur

De kosten voor de Challenge bedragen € 75,00. Dit is inclusief 2x een meet- en weegconsult, de cursusmap met bijbehorende info, weekmenu’s en recepten en 3x online coaching. Je kunt je eventueel aansluiten bij een What’s App-groep zodat je ervaringen kunt uitwisselen met mede-challengers.

Wil je meedoen?
Meld je aan via de mail! Dan sta je op de lijst voor deze uitdaging!
Slim Gezond Gewicht is BGN-geregistreerd. Deze kwaliteitsnorm betekent dat wanneer je aanvullend verzekerd bent, je de factuur van de Challenge kunt indienen bij je verzekeraar. Soms wordt dit (deels) vergoed.