Nieuw! Nu ook bij Studio Pilates Dalfsen!

Na een aantal jaren succesvolle cursussen te hebben gegeven in de regio Dedemsvaart en Ommen start Slim Gezond Gewicht nu ook met de cursus Advies en Bewegen in Dalfsen.  Het gezicht achter Slim Gezond Gewicht, Mariëtta Bakker, verzorgt al enkele jaren Pilateslessen voor Henriët van Dalen van Studio Pilates. In de prachtige studio aan de Welsummerweg 33 wordt tegenwoordig ook de 10 weekse cursus “Advies en Bewegen” van Slim Gezond Gewicht aangeboden.

We gaan samen 10 lessen aan de slag om uw eetpatroon in kaart te brengen en kijken we hoe we op een Slimme en Gezonde manier een Gezond Gewicht bij uw levensstijl kunnen laten passen. Het gebleken succes van de cursus Advies en Bewegen geeft de naam al aan: de combinatie tussen Advies/theorie en het Bewegen. Alles in één keer?! Dat is Slim! U heeft het voordeel van het in een groep samen werken aan een gezondere levensstijl en een gezonder gewicht met daarnaast nog eens de extra energie die het oplevert om samen te sporten. U bent maar één keer 1.45 uur kwijt per week!

Een les bestaat uit een beweeg- en theoriesessie van samen ruim anderhalf uur. De 10 weken van de groepssessies vallen binnen één kwartaal. Gedurende dit kwartaal bent u via Slim Gezond Gewicht GRATIS lid van Studio Pilates Dalfsen. U betaalt dit kwartaal uw lidmaatschap via de nota van Slim Gezond Gewicht. Slim Gezond Gewicht is een BGN gediplomeerd gewichtsconsulent waardoor de kosten van Slim Gezond Gewicht (deels) te declareren zijn bij uw ziektekostenverzekeraar. Dat is Slim!

De kosten voor de 10 weekse cursus Advies en Bewegen bedragen 175,00 en bevatten:

  • 10 keer een beweegdeel van een uur.
  • 10 keer een aansluitend theoriedeel van 45 minuten
  • Diverse les- en cursusmaterialen.
  • 3 maanden GRATIS lidmaatschap van Studio Pilates Dalfsen.
  • De lestijd wordt speciaal voor deze groep ingeroosterd.
  • U kunt na de 10 sessies uw abonnement bij Studio Pilates Dalfsen verlengen, er zal dan geen inschrijfgeld in rekening worden gebracht.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden kunt u een mail sturen naar info@slimgezondgewicht.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.