Over Slim

Slim Gezond Gewicht is een bedrijf met een duidelijke en krachtige visie: ‘Stilstaan is geen optie..’. Dit is een visie die kan worden opgevat in de meest brede zin van het woord. Als u gaat zitten wachten totdat iets of iemand uw levensstijl gaat aanpakken, dan is de teleurstelling groot want dat gebeurt niet.. Nu doet u dat niet want u was Slim genoeg om deze site te bezoeken dus de eerste stap heeft u al gezet. U zoekt naar verandering, naar beweging en daar houden we van! Want met die mensen die in beweging willen komen, al dan niet letterlijk, daar kunnen we wat mee. De intentie is daar om een verandering teweeg te brengen in uw levensstijl. Om deze zo aan te passen dat deze weer gezond wordt, met het bijbehorende gezonde gewicht. Alleen de gedachte al is uw eerste stap geweest. Wij helpen u met de volgende totdat u daar bent waar u wilt zijn.

Stilstaan is iets waar we bij Slim Gezond Gewicht erg voorzichtig mee zijn. Want al snel wordt dat stilstaan achteruit gaan en dat is nooit de bedoeling. Stilstaan om die zaken die belangrijk zijn in het leven goed op te nemen om vervolgens verder te gaan, is een vorm die we ondersteunen en ook gebruiken in de bewegingsvormen die we gebruiken bij Slim Gezond Gewicht. Want we zetten u ook in beweging! Samen met ons zoekt u naar een vorm van bewegen die bij u past en gaandeweg zult u merken dat er meer mogelijk is dan u dacht!

Slim Gezond Gewicht gaat samen met u aan de slag om uw eetpatroon te veranderen. Zonder dat dit u het idee geeft dat u een dieet volgt of aan het afvallen bent. Dat u gewicht en centimeters verliest, is een gevolg van het aanpassen en optimaliseren van uw eetpatroon! Ondertussen zijn we samen met voeding bezig en lekker aan het bewegen. Als de basis (lees: eetpatroon en levensstijl) goed is ‘groeit’ u vanzelf naar uw Gezonde Gewicht. Dat is Slim!